Godafton!
Jag vet seriöst inte vad jag ska skriva.. Kan väl berätta att jag ska till sydafrika över jul och nyår, biljetterna är köpta! Jag har även skaffat mig en pojkvän :D Hans namn är Tobias och han är helt awesome. Vi har varit tillsammans i en månad imorgon (22:e sept) och jag är jättelycklig :'D
Jag måste bara berätta vad han gjorde i torsdags!
Det var bestämt att han skulle komma hit på fredag (24:e) men istället överraskade han mig på tåget i torsdags (16:e)! Jag blev jätteshockad och überglad, skuttade på små rosa moln halva helgen.

Internetförbud

Jag bråkade lite med mamma och hon gillar inte att jag sitter så mycket vid datorn, så jag har gett mig själv internetförbud... Fast det hjälper inte, jag spelar sims istället :P Men nu har jag iallafall snodd nätet lite!
Har varit sjuk i veckan men ska till skolan imorgon. Jag har ju foto hela dagen. Ska lämna in min fotouppgift som skulle varit klar för en vecka sedan.
Jag måste bara berätta en sjuuuuuukt rolig sak! Jag, Tobias och hans familj ska KANSKE åka till sydafrika över jul och nyår! Att de ska åka är ganska säkert, jag vet inte till 100% att jag ska åka med, men det hade varit sjukt kul att åka till afrika! Jag gillar inte kalla vintrar och att vara utan Tobias över jul och nyår går ju inte! Jag kommer sitta i ett hörn och tyna bort utan honom :(

Nu ska jag sova, godnatt! :D

Jimmy+Sophie=SantDenna bilden får sammanfatta gårdagen då Jimmy äntligen fick sin Sophie!
Underbart vackert bröllop och jag hade äran att föreviga den. Jimmy kommer idag och ska kolla på lite bilder, har dock en vecka på mig att redigera dem.
Fler bilder från bröllopet kommer nog inte komma upp här på bloggen eftersom bröllop är väldigt personliga. Dock kan det komma någon om jag blir nöjd med redigeringen eller så.

Fick lite panik när jag bläddrade igenom bilderna lite snabbt då det såg ut som nästan alla bilder var oskarpa och fokus låg på fel ställe, men när jag zoomade in såg jag att allt var i sin ordning. Har även lagt på lite skärpa på denna bara för att det inte ska se skarpt ut (Jimmys ansikte var lite ur fokus, men inget märkbart)

Om ni undrar något så skicka en kommentar (fyll i din mail) så mailar jag dig :)

På bilden ser du även deras döttrar Maja och Saga

SaknadJag saknar dig, älskade Tobias <3

En outfit...

Jag ska på bröllop på lördag och hittade en tröja på Kappahl idag. Köpte även halsband+ett par örhängen. Ska ha ett par svarta byxor och mina röda skor. Jag är inte så mycket för tjejiga kläder men jag är helt kär i tröjan!
Vet dock inte hur jag ska ha håret, funderar på att ha det som på bilden.. Vad tycker du?

RSS 2.0