Hej hopp!

Väldigt snålt med bloggande den senaste tiden, jag vet. Men när jag har tid så kommer det massa inlägg + bilder på en vit hingst och fler bilder från malmö horse show.
Just nu sitter jag vid Tobias dator, jag gillar inte knapparna :P, och ska väl hänga upp tvätten när jag är klart.
Började skolan idag, jag slutar vid ett nästan varje dag :D Ska nog leta jobb så canon eos 7D kan bli min lite fortare :)

Tre timmar senareSuttit och pillat med denna bilden hela dagen. Ville behålla stolpen, gräset växer upp på den ju :P
Fler bilder från tävlingarna kommer men nu ska jag duscha och gå och lägga mig. Hejdå!

Förresten, kanske berättar lite om hur jag gjorde detta, rätt enkelt. Kräver dock tålamod.

Olycksfågel

Denna helgen har ju varit sådär. Igår var min buss 15min sen, det visade sig att den krockat med en lastbil men alla var OK. Missade iallafall tåget till malmö, såg det köra, så jag hoppade på bussen till eslöv och tog tåget därifrån istället. Idag var det inte jag som var otursdrabbad utan en av ryttarna, kommer inte ihåg hans namn men han var startande nr. 2 i den trestjärniga klassen. CIC3* om jag inte misstar mig. Han kom in i kombinationen vid hinder 9 och klarade första men hästen missade totalt hinder 2 och gjorde en volt över hindret och landade på ryttaren. Jag gick dit efter och fick inga bilder på olyckan, men stannade där ett tag just in case. Hästen var OK men ryttaren fick åka till sjukhus för vidare undersökning, dock var han extremt lugn, vid medvetande och hade inte fått någon form av morfin eller lugnande så det var nog inte så allvarligt. Han verkade inte blöda heller så han är nog uppe i sadeln inom kort.

Bilder från hela kalaset kommer imorgon eller i nästa vecka, har inte haft tid att redigera något, borde kanske göra det..

Nu ska jag leta upp ett laddat batteri till kameran och lägga över bilder från dagens tävlingar :)

WOW!

Igår åskade det. Men det var inte det vanliga, lite muller, en blixt och sen är det över. Nej, det varade i mer än 1.5h! Och det skakade i golvet när det mullrade :D
Jag och mamma är lite galna så vi tog på oss jackorna och gick ut under ett träd. Dessutom hade vi varsitt paraply med oss men de skymde sikten så vi struntade i dem. Min jacka blev totalt genomblöt och den är fortfarande inte torr. Ska bli kul att lulla omkring i regnet på malmö horse show med en redan blöt jacka som läcker in (Y)
Det blev inga bilder på blixtarna, dels för att det regnade jättemycket och dels för att man inte såg blixtarna alls.

Hela denna helgen hittar du mig på Malmö horse show förresten. Jag ska använda mitt sommarkort de sista dagarna och fota riktigt mycket! Jag hoppas bara att vädret håller sig, vore ju jättetråkigt om det regnade alla dagarna..

Svenskt derby IV
Det var nog alla bilder från derbyt. Kommentera gärna :D
Hästen med lila träns (nr. 5 i lopp 2) heter Al Tayar och ägs av Amina :3

Svenskt derby IIISvenskt derby II

Svenskt Derby I
Gårdagen

Var underbar! Det regnade hela dagen och jag hade fukt i objektivet (försvann tillslut, ska kolla så allt funkar imorgon) senare på kvällen. Men jag hade skitkul och jag ska defiitivt fortsätta att åka till jägersro. Atmosfären var extremt härlig och när hästarna rusade förbi mullrade hela världen! 'Träffade' (snarare såg) två tjejer från samma commuity som jag hänger på och de hade världens coolaste outfits! Gamla Engelska kläder (väst, svarta byxor, hatt, käpp och höga ridstövlar). Den ena tjejen (Riley) hade plommonstop! Jag var lite avis på dem.. Kännde mig lite skabbig i mina skitiga mjukisbyxor, gula stumpor och vita skor (med lila skosnören!)...


Jägers imorgon!

Fast inte feststället jägers, utan jägersro gallopp :D ASNAJS!
Nu ska jag sova, godnatt :3

NomnomJag sitter här med ett oversized vinglas från Ikea och dricker hemmagjord flädersaft.
Det är skitvarmt, borde väl gå ut, fast det är mycket roligare att sitta vid datorn.
Åt fiskbullar precis och har sås i håret.. Fråga mig inte hur det hamnade där... (A)

En liten skiss


Man ska nog inte kalla det skiss eftersom jag aldrig kommer göra klart den. Det är nog mer en teckning skulle jag tro. Kommentera och säg vad du tycker :D
Den kommer hamna på Deviantart.com snart, imorgon kanske, så ni kan se den i större format :3

Arabriks I

2h redigering. Slarvlig, jag vet.
Har förresten hittat min blivande kamera! En Canon 7D :) Kostar 'bara' 15.000

Fer bilder kommer imorgon/när jag orkar.
Ska till Danmark på onsdag och på söndag är det derby. Hela nästa helg är det malmö horse show och då har jag fullt upp. Veckan efter det börjar malmöfestivalen (eller helgen iaf), då blir det mer Winnerbäck och roliga stunder med Tobias :)
Prognoza på bilden. Import från Polen, ägs av Kullatorp Arabians.


Überkul!

Idag har jag haft skitkul! Vaknade 03.40 av ett sms (tack Tobias), svor över att de fortfarande spelade på 'rockfestivalen', somnade om, vaknade 04.40, stängde av klockan och gick upp 05.00. Sjukt att jag ens orkade gå upp! Men jag visste vad som väntade och det var helt klart värt det :) Klockan 05.40 började de spela igen förresten.. Sjukt irriterande! Mötte Amina i Lund och vi tog tåget därifrån till Halmstad. Vandringen på "3km" tog ca 40-50min och jag tror att det var en sträcka på ca 6km istället för 3.
Väl framme satte vi oss på läktaren och började fotokriget. Jag svor (än en gång) över en svarthårig fotograf som skulle vara ivägen hela tiden men det visade sig vara Milla! Trevlig prick det där, fina bilder tar hon också :)

Bilder kommer kanske imorgon, kameran dog (jag skaaa köpa en minneskortsläsare... Snart) och jag orkar inte byta batteri. Ska ändå sova nu :P
Godnatt :D

RSS 2.0