Jag blir så irriterad

Jag förstår inte hur världen fungerar när folk lägger mer fokus på en nerknarkad drugwhore som garanterat dog av överdos (finally!) än på de 92 som blev brutalt slaktade på Norge.

För vem kunde inte listat ut att Amy Whinehouse skulle dö? Är det inte en överdos så blir jag väldigt förvånad.

Fast folk kanske skärmar av sig från verkligheten med att tycka mer synd om henne än att ens ta tag i känslorna när man tänker på Norge.
Men eftersom jag inte känner någon som helst sympati eller empati eller ens något sånt för Winehouse och tycker att det var på tiden att hon dog, så kan jag nog tänka mer på det som hänt i Norge?

Tycker ni jag är respektlös så ska jag tillägga att den största bedriften i hennes liv var när hon dog.

Go ahead. Hate me.

Kommentarer
Postat av: ♥ drömmar, fotografi och vardag

Jag håller helt klart med dig, en människa mot nästan hundra andra - vad är det ens att jämföra?

Själv så tror jag att mycket av hennes död spelat på hennes droganvändande... Förstår inte heller varför det ska vara så mycket uppmärksamhet omkring denna kråka? Så nu kan hennes fans hata mig likväl som de hatar dig. Om man nu kan hata en människa bara för att den inte tycker om en kändisikon och som man dessutom inte ens känner?Det som hänt i Norge går inte att jämföra med Amy Winehouse, hon slösade bort sitt liv totalt - världen hade nog varit snäppet lyckligare om "Amy's wasted life" fick vandra vidare till en utav de avlidna ungdomarna - för att ge dem den förtjänta framtiden...

2011-07-25 @ 15:31:33
URL: http://fingerborg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0