Ett stycke hund och lite höst

Jag har lyckats bli sjuk (igen, denna gången feber och allmänt hängig), men det stoppade inte mig från att följa med Tobias när han skulle ut och gå med Teddie, en jack russel/pudel-valp som är sjukt söt och smått knäpp.

Ang. den uteblivna vattenstämpeln så orkar jag inte sätta dit den.. Då måste jag koppla in min externa hårddisk eller göra en ny. Jag är väldigt lat.
Men att det inte finns någon vattenstämpel betyder inte att det är OK att ta mina bilder! Bara så du vet.

Canonet 28Analogt är fint, eller hur? Vi var på auktion i söndags och jag ville ha en zeiss ikon contina II men någon bjöd över, otur.. Dock fick jag denna som tröstpris av Tobias! En finfin canon canonet 28 :D Fick en passande blixt till som funkar superbra, jag testade den på Joel (Tobias bror) och han såg inget på ett tag. Hehe. Den enda nackdelen är att kameran behöver ett batteri för att funka. Och just det batteriet tillverkas inte längre... Men den är fin iallafall! Om om jag har tur så kanske jag kan hitta ett batteri som funkar till kameran..

I Linköping

Om du undrar varför det dröjer lite mellan inläggen så beror det på att jag är just nu i Linköping hos Tobias. Jag har praktik på hans mammas jobb, jag jobbar i sågen och sågar massa stålbitar. Fast just nu är jag sjuk och är hemma.

Imoegon ska vi iallafall äta kinamat och nu ska jag fortsätta att spela minecraft!

RSS 2.0