Monokromt

Fågelbus
Små talgoxar som bråkade om maten.

Who'd you rather be?

The Beatles or the Rolling Stones?
(ytterligare en Metric-låt, denna vid namn "Gimme Sympathy")

Jag har lyckats bli sjuk och var hemma idag, det lutar åt att jag är hemma imorgon också, men jag lyckades pallra mig upp till stallet för att plåta lite och resultatet av det ser ni här under.
Jag har även gjort av med 580kr på vaccination mot hepatit A och B eftersom jag ska till Sydafrika den 20:e december. Jag får min andra spruta den 16:e december och jag åker till Linköping den 18:e. Lite stressigt men skit samma :P
Förresten, det står en übercharmig Frieserhäst i stallet :D
(Inlägget skrevs igår men firefox hängde sig när jag skulle lägga upp bilderna så jag gav upp och gick och lade mig istället. Jag är sjuk idag också)


Gold Guns Girls


Help, I'm alive
My heart keeps beating like a hammer


Lyssnar på Metric och är supernöjd med bilderna jag tog precis. De blev precis som jag ville!
Om du undrar hur jag har fått till ljuset så har jag använt min ficklamps-app på mobilen och riktade ljuset på lite olika ställen under de 30sek jag hade på mig. Detta är faktiskt alla bilder jag tog, dock något redigerade. Men jag blev så nöjd att jag slängde upp alla. Dessutom var det svinkallt.

På bilden ser du mina 'nya' skor som jag haft i ca. 4år men aldrig använt. Jag har blivit totalförälskade i dem och känner mig sjukt awesome när jag har dem på mig! Köpta på Bon'A Parte men de finns inte i deras sortiment längre. Jag skulle tipsa om skopunkten eller DinSko om du vill hitta liknande.

Jag har dessutom snurrat in mig på bandet Metric (de har gjort låten 'Black Sheep' som finns med i filmen 'Scott Pilgrim vs. the world', som jag för övr. rekommenderar starkt!). Men låten 'Help, I'm alive' är underbar!

Metric – Fantasies <-- Länk till deras senaste album

Nu ska jag äta kyckling pch vänta på att mamma kommer hem med mjölk och nudlar!

2010-11-12Lite bilder från fotolektionen. Inget viadre bra, men detta är vad jag sysslar mer varje fredag 9-15.

-Namnlös-

Bilder från när Lina red Jabeque i augisti. Borde pallra mig upp till stallet snart, men jag är väldigt lat..
RSS 2.0