Sydafrika!

På måndag bär det av till Arlanda, Shweitz och sedan Johannesburg! Jag längtar! Men imorgon åker jag upp till Linköping där jag ska spendera helgen :) Det ska bli underbart roligt att träffa Tobias igen, jag saknar honom så otroligt mycket!
Just nu håller jag på att packa allt.. Har precis rensat en extern hårddisk (don't worry, jag har fixat backup).

Jag kommer inte kunna blogga eller ens komma in på mailen när jag är där (kanske om jag har tur men då är det nog mest mailen som ska kollas :P)

Idag är det ganska hektiskt, jag ska in till Lund för att hämta ut pengar och sen ska jag leta upp ett apotek som har malaramedicinen som jag ska ha med mig.. SOM JAG INTE FÅTT UTSKRIVEN ÄN! Gaaah panik! Men i värsta fall får jag hämta det på måndag innan vi åker.. Jag hoppas verkligen att min läkare har fått tag på alla läkare och folk som vet något om hur medicinen funkar med min medicin.. annars åker jag till ett riskområde utan något skydd. Känns ju tryggt...


2 huskurer som funkar

Jag tänkte dela med mig lite av 2 finfina huskurer som jag använder mig av just nu.
Jag har åkt på världen halsont och har svinkoppor i halva fejset, inte så trevligt. Men det finns en megabra dryck som lindrar halsen en stund! Den är lätt att göra dock smakar den bajs.. Inte bokstavligen men den är inte supergod.. Fast jag tycker om den..
Jaja, slut på babbel, nu kör vi!

Du behöver:

En hel apelsin (eller ca 1dl apelsinjuice)
Ingefära
Honung
Vatten
Och en spis

Häll i en halv kopp vatten i en gryta, pressa sedan apelsinen och häll i juicen+fruktköttet i grytan as well. Om du inte har apelsiner hemma så ta en halv kopp apelsinjuice.
Riv 1-2cm ingefära, beroende på hur starkt du vill ha det. ett tips är att skala den först, ingefära är ganska hårigt.. Och skalet är jobbigt att tugga.
Släng i 2 teskedar honung.
Värm på högsta snäppet men det får inte koka! Då blir det för varmt och förmodligen inte så gott..

Det smakar apelsin+ingefära men det bränner ganska bra i munnen eftersom ingefära är sjukt pepprigt!

Note to self, drick inte innan du ska sova, den är full av energi
och det kan vara svårt att somna.

Huskur nr. 2 heter smör.
Kleta lite smör på näsan, under ögonen och i pannan (där bihålorna sitter) och gå till sängs. Jag vet inte varför, men på något sätt gör smörer så att snoret släpper och du kan andas igen.

Det var allt jag hade att säga, nu ska jag dricka upp min monsterdryck, ta en megafet tablett vid namn heracillin och sen är det dags att damsuga hela huset.

Vitt

Det är vitt i skåne! Nu tänker du säkert att det är vitt i hela landet, men nu menar jag ½-1m vitt!
Snön ligger som ett tjockt lager av glass på allt och idag har det snöat utan ände.

Jag bjuder på en bild på mig också :P

RSS 2.0